Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.

Alex föredrar lite mer vikt i sin klubba än Rasmus och han har valt TOP LIGHT II-skaftet i 26 flex, så att det blir lite styvare. Den silverfärgade skaftdesignen matchas med vår mest populära grepplinda, TOP GRIP grey, och de rosa detaljerna på skaftet sticker verkligen ut på spelplanen.

Juniorversionen av GLNT-modellen är en Composite-klubba med 30 flex, även denna är utrustad med en grå TOP GRIP och det svarta EPIC-bladet.

Bild
Bild

Alex har valt EPIC-bladet med sin medelskålade spelyta och sköna pre-hook, för fantastiska skottegenskaper och bollkontroll. EPIC är ett modernt innebandyblad med snygg design kombinerad med toppklassiga spelegenskaper. Det har en tydlig skålning hela vägen från hälen fram till toppen av bladet för extra skottkraft och bollkontroll. Ramen har en klassisk Unihoc-form och med sitt tydligt markerade steg mellan ramen och ribborna erbjuder den spelaren bra bollkontroll och snabb release i skottögonblicket.

Bild
Bild

Rasmus föredrar ett mycket lätt skaft med perfekt balans, så han har valt SUPER TOP LIGHT-skaftet med 27 flex. Vi har utrustat skaftet med hans favoritgrepplinda, TOP GRIP white, för att matcha de vita detaljerna på skaftet.

För juniorversionen av denna klubbmodell har vi behållit alla funktioner från seniormodellen utom för själva skafttypen, som vi har bytt till ett TOP LIGHT-skaft i 29 flex för att bättre passa de yngre spelarna som gillar lite mer flex i sitt skaft.

Bild
Bild

Rasmus föredrar Player+ bladet tack vare den styva hälen och bladets blygsamma skålning längs spelytan. Detta är ett av våra mest populära blad på grund av dess fantastiska spelegenskaper och stabila konstruktion. Bladet erbjuder bra bollkontroll och passegenskaper, och tack vare sin starka häl är det också ett fantastiskt skottblad eftersom det erbjuder bra precision i skotten. RE7-klubborna finns också med EPIC-bladet för dig som föredrar den bladmodellen.

EPIC

Bild
Bild
PLAYER+

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild