Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.
Bild
Bild
Bild

UNILITE är vårt lättaste blad någonsin. Konstruktionen är skapad för att ta bort onödig vikt men behålla vridstyvheten i bladet tillsammans med de fina spelegenskaperna. Resultatet är ett helt nytt rillsystem och en ny bladform med medium pre-hook och konkavitet, i kombination med ett tydligt markerat steg mellan ytterramen och spelytan. Detta ger en fantastisk bollkontroll och förbättrad skott-release.

 

Vi släpper nu vår första CARBSKIN-klubba med UNILITE-blad (TITAN PP), vilket gör den till en av de lättaste klubbmodeller som någonsin släppt, på 176 gram.

Bild
Bild
Bild


Bild

CARBSKIN är en av våra mest populära klubbkategorier, som tilltalar alla spelartypen tack vare sin låga vikt och utmärkta balans i kombination med marknadsledande kraft och hållbarhet. På allmän begäran släpper vi nu en helvit version av CARBSKIN-klubban för första gången. Det är också första gången som vi sätter det nya superlätta UNILITE-bladet på en CARBSKIN-modell, och genom att göra det så skapar vi en av våra lättaste CARBSKIN-modeller någonsin. Klubban är inte bara extremt lätt, den ger även en sensationell balans och fantastiska spelegenskaper.

 

Bild
Bild
Bild