Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.
Bild

VI ÄR UNIHOC

UNIHOC startades redan 1972 i Mölndal, av innebandymissionären Carl-Åke Ahlqvist. Några år innan dess hade han introducerat sporten i Sverige genom att börja importera hockeyklubbor av plast som kunde användas till inomhusspel med boll. På det här sättet har innebandyn och UNIHOC vuxit sida vid sida, och det gör oss till det första och äldsta ännu existerande innebandyvarumärket.

Vår kännedom om sportens historia är viktig och värdefull i vårt dagliga arbete, och en av hörnstenarna i verksamheten när vi planerar för framtiden. Idag är UNIHOC den världsledande tillverkaren av innebandyutrustning och produkterna exporteras och säljs till kunder i mer än 60 länder runtom i världen.

Varumärket står för kvalitet, design och innovation. Vårt mål är att alltid utveckla den perfekta produkten för innebandy, och detta är något som kommer att hjälpa sporten att växa globalt.

UNIHOC är välkänt för sitt arbete med att lansera nyheter och tekniskt revolutionerande produkter, och detta är något som vi kommer att sträva efter att fortsätta göra. Produkter som exempelvis den första Kevlar-klubban, det framgångsrika Player-bladet, det revolutionerande Curve-skaftet och lättviktsklubborna i Carbskin-serien har alla bidragit till att sätta en ny standard inom innebandybranschen, och vi fortsätter att lansera spännande nyheter varje år.

 UNIHOCs huvudkontor ligger i Mölnlycke strax utanför Göteborg och företaget har säljkontor i Chur och Luzern (Schweiz), Greven (Tyskland) och Stockholm. Vårt mål under de kommande åren är att öka spridningen av den allmänna kunskapen om innebandysporten, och på så sätt hjälpa innebandyn att bli en olympisk sport. Vi är övertygade om att detta är möjligt och det är något som driver oss i vårt dagliga arbete att fortsätta utveckla nya spännande produkter med fokus på kvalitet, design och teknisk utveckling. Välkommen till nya spännande år med UNIHOC!

Bild
Bild
Bild
Bild