Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.
Image

Stephanie Boberg

1. När började du spela innebandy och i vilket lag?
Jag började egentligen på skolgården hemma i Viken. Sen tjatade jag så mycket på mina föräldrar att jag ville spela innebandy så vi startade upp ett lag i Höganäs. Då var jag ungefär 10-11 år.


2. Varför valde du just innebandy?
Jag spelade många andra sporter men när jag var tvungen att välja i 16-års åldern var innebandy roligare för att sporten går så fort. Jag tyckte det hände saker hela tiden och det tilltalade mig. Det var också en annan mentalitet jag gillade, det var liksom alltid roligt och positivt att gå och träna.


3. Hur länge har du spelat med Unihoc?
Jag spelade med Unihoc när jag var yngre men sen har jag mest spelat med andra märken i min vuxna karriär eftersom laget varit sponsrat. Nu har jag spelat med Unihoc i två år och jag kunde inte vara mer nöjd. 


4. Vilken är din favoritklubba och blad? 
Jag spelar med curve så det är ju min favorit. Jag har trivs väldigt bra med Carbskin Curve 2.0 för dess lätthet. Mitt favoritblad är ett svart PE Player+. Jag tycker att den plasten gör att jag skjuter bättre på grund av dess friktion mot golvet.


5. Största ögonblicket i din karriär hittills?
Det är SM-guldet 2016. Vi var tippade femma i serien och finalen var min första riktigt stora match i livet. Vi vann nästan alla matcher den säsongen och slog rekord för minst insläppta mål. Det var en riktigt magisk säsong. 


6. Vilken är enligt dig själv din största styrka som innebandyspelare?
Min spelförståelse skulle jag säga.  


7. Vad gör du när du inte spelar innebandy?
Då umgås jag med nära och kära. Gillar också att spela golf och padel.


Image
Image
Image
FÖDELSEDATUM 1994 05 10
NATIONALITET Sverige
LEFT/RIGHT Right
LAG Endre IF

MERITER
SM-guld x1
VM-guld x2
Årets back 2020

Image
Image