Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.
Image
Image
Image

Nästa säsong introducerar vi en helt ny teknologi för vårt fulla sortiment av innebandyklubbor i lättviktskategorin. Vi har arbetat i flera år med att utveckla skaftens strukturer för att på så vis optimera balansen och styrkan för varje enskild skafttyp, samtidigt som vi har förbättrat viktkontrollen för de olika skaftmodellerna. Graden av högkvalitativ kolfiber i varje skaft i kombination med den optimerade uppbyggnadsstrukturen för varje specifik modell har nu fastställts. Detta skapar en rad lätta skaftmodeller med perfekt balans och hållbarhet. Vi kallar det SOLID BALANCE TECHNOLOGY, och det gör det lättare än någonsin att välja den perfekta innebandyklubban.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

SUPERSKIN-skaften är skapade med hjälp av vårt nya SBT shaft system som syftar till att ge dig ett brett utbud av alternativ. Du kan fritt välja den viktkategori som passar dig och ändå få en klubba med perfekt balans och utan att offra stabilitet, styrka eller kvalitet. Dessa är nyckelord som alltid har varit extremt viktiga för UNIHOC och den nya teknologin gör det enkelt att få en översikt av de tillgängliga skaftalternativen. Innan hela skaftsortimentet släpps senare i sommar ger vi dig nu en försmak av vad som komma skall. Vi lanserar nu två modeller som du kommer kunna testa i förväg.

Image

Vi har tagit fram vår nya MULTILAYER INTERLACE STRUCTURE som är en metod där vi placerar flera lager och mönster av kolfiberväv på ett så effektivt sätt som möjligt för att optimera balansen och styrkan i förhållande till skaftets vikt. Olika lager och stycken av kolfiberväv används för olika modeller. Balans, styrka och vikt finjusteras sedan genom att lägga till olika grader av glasfiber till konstruktionen.

Image
Image
Image
Image

Allt du behöver göra är att bestämma om du föredrar MID, REGULAR, PRO eller MAX som skaftmodell, sedan är det bara att köra.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

SUPERSKIN REGULAR 28

SUPERSKIN PRO 26

Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image

ICONIC är det helt nya skottbladet från UNIHOC. Detta är det mest aggressiva bladet i vårt sortiment, helt fokuserat på att optimera spelarnas skottegenskaper. Bladet har en distinkt skålning längs hela spelytan som börjar omedelbart vid hälen på bladet och sedan löper längst hela bladet ända fram till toppen. Denna skålning förbättrar hanteringen av bollen genom att ge ett bra grepp, samtidigt som den ger extra kraft i själva skottögonblicket.

INTRODUCING ICONIC

ICONIC - MATERIALS

ICONIC - TECH SPECIFICATIONS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image