Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.
Bild
Bild


De nya CARBSKIN®
-modellerna är de lättaste klubborna i vårt sortiment. Genom att använda tunnast möjliga lager av vävd kolfiber i en helt ny sammansättning så har vi lyckats reducera vikten samtidigt som vi har kunnat skapa en helt ny struktur för skaftet. Detta är en extremt tidskrävande metod som utförs genom en rad komplicerade processer i produktionen, för att kunna garantera att varje enskilt skaft når upp till de krav som ställs på dess fysiska och tekniska egenskaper.

Bild

De nya CARBSKIN®-modellerna är de lättaste klubborna i vårt sortiment. Genom att använda tunnast möjliga lager av vävd kolfiber i en helt ny sammansättning så har vi lyckats reducera vikten samtidigt som vi har kunnat skapa en helt ny struktur för skaftet. Detta är en extremt tidskrävande metod som utförs genom en rad komplicerade processer i produktionen, för att kunna garantera att varje enskilt skaft når upp till de krav som ställs på dess fysiska och tekniska egenskaper.

Bild

Vårt arbete för att maximera prestandan i kompositmaterialet har lett till skapandet av CARBSKIN®-väven, som i sin tur gett oss möjligheten att tillverka skaft med en mer stabil och konsekvent konstruktion genom hela skaftet. Denna starka konstruktion skapar en snabbare respons av skaftet under skottrörelsen, vilket genererar mer kraft och en större kickeffekt, som i sin tur ger ett hårdare skott.

Bild

Den nya konstruktionsprocessen skapar bättre hållbarhet, och ger även mer styrka i de fysiska egenskaperna hos skaftet, vilket dramatiskt förbättrar prestandan och balansen. Skaften är mer konsekvent byggda från topp till tå, och reduktionen av vibrationer i skaftet är fantastisk. Detta leder också till en tydligt förbättrad hållbarhet och stabilitet, och resultatet är våra starkaste lättviktsklubbor någonsin.

Bild
Bild
Bild
Bild

En stabilt konstruerad överdel med modern design. Ger både extra stöd och en härlig komfort för foten.

Bild

U5 PRO har en mycket stabil yttersula med bra dämpning. Utöver detta har skon också en innersula med extra dämpande effekt.

Bild

U5 PRO-yttersulan har högklassigt SUPtraction-gummi samt ett helt nytt mönster på yttersulan för perfekt grepp på spelplanens yta.

Bild
Bild
Bild

Vår nya klubbserie för säsongen är verkligen någonting extra. För första gången på många år så introducerar vi ett nytt bladmaterial, och vi har till och med valt att skapa en helt ny klubbserie med den nya bladplasten. TITAN PP är ett superstyvt bladmaterial med låg friktion mot golvet, något som har saknats i vår kollektion.

Nu kan du alltså välja mellan REGULAR PE, FEATHER LIGHT PP och TITAN PP när du scrollar igenom vår klubbkollektion och vara säker på att hitta en klubba som passar dig perfekt.

För att göra den nya TITAN SERIES ännu mer speciell så har vi lagt med några av våra mest exklusiva och ovanliga skaftalternativ i kollektionen. Seriens design har skapats så att den sticker ut och skiljer sig från dom andra serierna, för att ge dom nya TITAN-modellerna en speciell look.


FÅ DINA SKAFTSPECIFIKATIONER RÄTT

Bild

RAKA SKAFT

Skaftets materialkomposition påverkar klubbans balans och vikt, och vi vill därför erbjuder ett brett utbud av skaft för alla spelartyper. Du kan välj bland de lite enklare composite klubborna med stor styrka och hållbarhet, eller mellan ett stort antal skaft med varierande nivåer av ren kolfiber.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
SKAFT MED CURVE

Curve-skaftet är en mycket viktig egenskap i Unihoc klubbsortiment. Den finns tillgänglig i flera olika grader för att göra det möjligt för alla att hitta den curve som passar perfekt för just dem. Med skaft från 1.0 hela vägen upp till 3.0 grader kan du få så mycket extra skottkraft som du vill.

Bild
Bild
Bild
Bild
FORMADE SKAFT

Unihoc är synonymt med formade skaft och utöver curve-skaften erbjuder vi också skaft med oval greppprofil, Bamboo step-power-technique och Edge Curve-skaft.

Bild
Bild
Bild
BLADSPECIFIKATIONER

Bild

PE-plasten är Unihocs vanligaste plast. Finns att få i soft, medium och hard.

Bild

FEATHER PP-plasten är en lättare plast som ger en mjukare touch i bollkontakten. Plasten finns i medium.

Bild

TITAN PP är Unihocs nya plast som står emot bättre än PP-plasten men som fortfarande erbjuder samma känsla i bollkontakten.